Pasted Graphic 1

Der er ikke noget forkert i at tro på engle det kan mange gange være en hjælp i hverdagen.

Læs he
r

Skytsengle, guddommelige budbringere, åndelige vejledere. Mange tror fuldt ud på eksistensen af en bevinget personlig følgesvend. 

Engle er andet end de basunkindede væsener, der smiler blidt til os fra julepynt og postkort. De er også religiøse budbringere, der forener den guddommelige verden med det jordiske liv. Mange tror fuldt og fast på eksistensen af en bevinget personlig følgesvend - en skytsengel.


Engle er igen med på listen over trends. Det ser vi ikke mindst i månederne op mod jul, hvor den kommercielle verden i rigt mål benytter sig af engle i alverdens afskygninger.

Også i den teologiske verden er der en voksende interesse for engle som religiøse væsner, fordi de giver mennesker mulighed for at udtrykke deres religiøse erfaringer. Engle er en slags "mellemlegemer", der forener den uhåndgribelige, guddommelige verden med det jordiske liv. 

Skytsenglen dukker op i den åndelige verden som en der passer på os, når vi selv kommer til kort. 

Skytsengle sørger for, at vi følger den vej, som er afstukket for os fra vores fødsel. 
Ofte er skytsenglen den, som giver inspiration. Pludselig dukker en idé frem, som man egentlig ikke ved hvorfra kom. Det kan være ens skytsengel som synes, at nu skal der ske noget nyt.

Skytsenglen får hændelser, møder med mennesker eller situationer til at se tilfældige ud, og på den måde støtter den os i at gå den vej, vi skal. Når vi ikke hører efter, hvad vores indre stemme siger, tager skytsenglen affære.

Den skaber hændelser, men det er vores eget ansvar at lytte til den. Hvis du for eksempel gang på gang støder ind i uheld, kan du vælge at tolke det som at "verden er ond imod mig", eller du kan spørge dig selv om det, du bliver ved med at gøre, nu er det rigtige for dig. 

Skytsenglen har ikke altid en menneskelig form. Den kan også komme til udtryk som f.eks. en energi.

Hvis du vil finde din skytsengel, kræver det, at du overgiver dig. Det handler om at have tillid uden at have fuld vished. Du skal så bede din skytsånd om at manifestere sig på en måde, du kan forstå. Det gælder om at overgive sig og at have tillid.

Basic Blue RapidWeaver theme by ThemeFlood