AUTOVÆRKSTED SOM ARBEJDER I WEEKENDEN OG OM AFTENEN.


De fleste mennsker kan ikkke ret godt undvære deres bil når de skal på arbejde. Derfor har brødrene Sørensen ude på Humblevej udenfor Rudkøbing oprettet et firma her sidst i 2006 , som kan hjælpe i sådanne situationer.
I starten var der kun en mand til at klare alt arbejdet og det var kun småreparationer det drejede sig om, men da opgaverne blev for store ansatter han sin lillebror til at være med til at klare de større opgaver.. Så blev det efterhånden til en del mere arbejde og lillebroderen var ovenikøbet uddannet som mekaniker.
Værkstedet ligger i en tidligere landbrugsejendom med plads til udvidelse hvis der bliver brug for det.
De tager private kunder ind, men der er også faste serviceaftaler med en række langelandske firmaer. Disse biler serviceres i weekenden og om aftenen ligesom de privates biler også gør.
Kunderne strømmer til p.g.a. denne service, fordi der er mange der ikke kan undvære deres bil om dagen og for firmaerne betyder det en hel del hvis en servicevogn skal holde stille en hel dag. Derfor servicerer vi i weekenden og om aftenen.
Værkstedet kan lave de fleste reparationer, undtagen de meget fintfølende computere og følere holder de sig langt fra.
De reparere også småmaskiner som græsslåmaskiner , men sælger også nye græsslåmaskiner. De er også begyndt at handle lidt med biler som de køber på auktioner hvor de så sætter dem i stand og så derefter sælger dem videre.

Basic Blue RapidWeaver theme by ThemeFlood