Butik Bjerg er lige åbnet pr. 1.april måned 2008 her i Østergade i Rudkøbing . Det er en butik med tøj til den moderne kvinde både for damer og herre. Men mest til damer og piger for de køber mest . Mænd handler mest praktisk d.v.s. de køber sko når de har brug for det,og ikke som os kvinder vi køber sko fordi vi ikke kan leve foruden.Pasted Graphic
Stedet hvor Butik Bjerg ligger nu har også haft en Gardinbutik Barchager og Børnetøjsbutik Kaj & Andrea, samt en glarmester liggende .
Siden januar da Karin Bjerg fik bekræftet at hun kunne overtage butikken har hun haft travlt med at være på forskellige messer rundt omkring i landet, for at finde varer til sine hylder. Hun har overtaget skosalget fra noget af Kaj & Andreas varelager, som ligger tæt på hendes butik. Børnesko med indbyggede dioder som blinker når man går med dem, men som hun siger de skal nok blive populærer selvom der er en begrænset levetid på dem.
Det bliver metalfarver og pailletter og stærke farver der i forår og sommer vil præge skomoden for både kvinder og børn i år.
De foretrukne farver for kvinder vil som vanligt være brunt og sort og det vil aldrig helt forsvinde fra gadebilledet. Men ud over det vil de selvfølgelig have et par sko som tilbehør til bestemte sæt tøj.

Eksempelvis er der en rød træsko med lidt hæl og en rem om anklen som er udformet elegant. Udformningen på træskoen i år er lidt mere elegant end Crocs var sidste år.
De lidt mere klassiske sko er blevet lidt mere kreativt udført med lak i forskellige farver. Samt de flade ballarinaer med lille snude er også fremme i år.

Butikken er fyldt op af mange forskellige slags sko, men alligevel har Butil Bjerg lavet aftale med butikkerne Marc Lauge, Zoulmate og Staff om at sælge noget af deres temmelige klassiske ,feminine og bohemeagtige tøj i butikken også.

HURRA EN FISKEBUTIK
I slutningen af marts måned åbnede MF Fisk på havnen i Rudkøbing. Butiksejeren Martin Nielsen er fra Hvide Sande og har foreløbig lejet lokalerne samt røgovne for 1 år. Der har tidligere ligget røgeri og fiskebutik af flere omgange.
Martin Nielsen driver i forvejen en af fire fiskebutikker i Hvide Sande, fiskebusser samt grossist- import / eksport virksomhed indenfor fiskebranchen.
De fisk som Martin Nielsen sælger i butikken i Rudkøbing vil blive leveret af hans samarbejdspartnere fra vestkysten.
Alle i byen har modtaget Martin Nielsen og hans fiskebutik med åbne arme og har i særdeleshed været meget hjælpsomme overfor ham.
Fra butikken vil der blive solgt alt indenfor fisk og røgerivarer og der vil være åbent altid.
Martin Nielsen har fisket i 25 år så han er vant til at stå tidligt op.


Fisch200 JB_fisk21

Basic Blue RapidWeaver theme by ThemeFlood