DM i bedste bygningssnedkeri - lærling bor i Rudkøbing

Allan Biller Lauritzen som bor i Rudkøbing var til danmarksmesterskaberne i Herning hvor han skulle konkurrere på Danmarks største Boligmesse , Boligdrømme for alle, i MCH Messecenter her i søndags den 28 / 9 - 2008 og vandt guld og kan nu betragte sig som Danmarks bedste bygningssnedker - elev. Han havde godt nok ikke selv anset sig selv som kandidat til titlen, men han vandt over fire konkurrenter fra andre dele af landet.
Jeg havde ikke regnet med at nå så langt så det er virkelig fantastisk at vinde danmarksmesterskaberne. De konkurrencedage der har været har været krævende men sjovt og lærerigt.
Under konkurrencen skulle deltagerne lave et forsatsvindue med to rammer. De deltagere der var med har deltaget i regionale konkurrencer som forstadige til at deltage i danmarksmesterskaberne. Allan er regionsmester i Sydjylland og tog sin uddannelse på Svendborg Erhvervsskole i juni her i år og arbejder i Tryggelev hos TTS Asp.
Titlen som DM gav også bygningsnedkereleven en rejse til Calgary i Canada hvor han kan deltage i World Skills 2009. Det mesterskab er det største man kan komme på et VM eller et OL som lærling. Dem der er nykårede danmarksmestre skal konkurrere med 49 mestre fra andre lande på verdensplan.
Træningen begynder til næste år og så håber han at det kommer til at gå godt og at det giver en medalje.

Basic Blue RapidWeaver theme by ThemeFlood