Fra XXL og opefter


Butikkens ejer er selv en
6 XXL så han kan snakke med om hvad det vil sige at bruge en RIGTIG stor størrelse . Her sidst i juni måned i år åbnede Jesper Skovhus sin tøjbutik på Spodsbjergvej 124 i Skrøbelev. Og da efterspørgslen efter store størrelser er stor vil han følge efter med en internet forretning af samme navn.
Han har selv boet på den tidligere Skrøbelev gård og arbejdet indenfor medie verdenen hos Fynske Medier i Odense og er oprindelig uddannet som trykker. Men da han var lidt træt af det faste job han havde fandt han på helt at skifte over til en anden branche. Havde været ledig et stykke tid og fandt så ud af at det jo ikke er så let for store mænd som ham selv at finde noget ordenligt tøj. Tit får man negative oplevelser ud af at bruge en stor størrelse og mange gange skal man ind i specialbutikker for at købe tøj i store størrelser, og det var netop det der gav ham ideen med at åbne sin egen tøjbutik. Tit er det noget meget umoderne tøj som kan fås i Danmark, oh priserne er meget høje. Han har via internettet fundet sine leverandører i England. Markedet er også meget større der og der er flere muligheder for at få flere ting og det er meget mere modepræget tøj i store størrelser.
Jeg gør jo ikke det her kun for at hjælpe andre, men selvfølgelig også for at tjene nogle penge, men det er altså ret urimeligt hvad tøj til mænd i store størrelser koster her i Danmark.
Butikken er blevet fyldt op med blandt andet jeans, t -shirts og polo-shirts. hvis der er andre ønsker kan det hurtigt bestilles hjem. Den store fordel er jo nok at jeg selv er en ret stor størrelse så mennesker føler sig tryg ved at det er mig de bliver ekspederet af, fordi jeg ved hvor det trykker.


Basic Blue RapidWeaver theme by ThemeFlood