NY DYRLÆGE TIL SNØDE


Den nye dyrlæge i Snøde stammer oprindelig fra København. Hun har arbejdet som leder af en filial i England og derefter havde hun job på Københavns Dyrlægehospital, så helt grøn i faget er hun ikke.
Da hun gerne ville væk fra storbyen fandt hun og hendes mand at ejendommen i Snøde passede fint som klinik.
Klinikken har det hele som en dyreklinik skal have lige fra modtagelse og konsultation, røntgen, scanningsudstyr, et mindre laboratorium samt en operationsrum.
Foruden operationer kan hun også klare tandbehandlinger og flere undersøgelser med blodprøver og urinprøver og hvis det kniber kan man også blive indlagt der.
Hun tager sig "kun" af småskavankerne hos smådyrene.
I dag er det anderledes ,fordi man kan specialisere sig indenfore hvad for dyr man gerne vil arbejde med, om det er landbrugsdyr eller om det er smådyrene. Dyrene i dag bliver behandlet anderledes end de gjorde for 20 år siden. Der er også flere dyr i dag end tidligere, så der er ikke mangel på arbejde siger hun.
Uddannelsen fik hun i England, hvor hun først uddannede sig til veterinærsygeplejerske. Efter en del år rejste hun så tilbage til Danmark hvor hun uddannede sig til dyrlæge i København. Efterfølgende rejste hun så tilbage til England hvor hun bestyrede en afdeling af en stor dyrlægekæde. Derefter rejste hun igen tilbage til København hvor hun arbejde på Københavns Dyreklinik og tog så job på en lille klinik.

Basic Blue RapidWeaver theme by ThemeFlood