SPODSBJERG HAVNEFEST

Da jeg flyttede til Sjælland i 1980èrne kan jeg erindre at der var noget der hed Spodsbjerg Havnefest, men så må det havde været løbet ud i sandet p.g.a. mangel på deltagelse. Så i mange år efterfølgende har der ikke været arrangeret nogen sommerfest ved havnen i Spodsbjerg.
Så her for ca 2 år siden villeSpodsbjerg Borgerforening genskabe den hedengangne Spodsbjerg Havnefest, uden resultat. De sidste 2 år har de forsøgt at afholde " en sommerdag" i starten af sommeren på en almindelig søndag. År 2006 blev festen holdt på et grønt område et stykke fra havnepladsen. 2007 var et lykkens år for da blev festen holdt nede på havnen og stranden og der blev det en succes.
Endelig , den fest som mange har savnet i alle disse år skal genopstå. Afviklingen af festen bliver holdt over 2 dage på havnen den første lørdag og søndag i juli måned ligesom i gamle dage.
Sidste år døde festen allerede kl 9.00, men det var kun p.g.a. at festen ikke varede mere end 1 dag og de fleste skulle op på arbejde næste dag. Så i år bliver det arrangeret således at det bliver over 2 dage. Sidste år har mellem 40 - 50 personer været med til at give en hånd med ved selve arrangementet.
Gruppen bag arrangementet besluttede allerede at der igen i år skulle ske noget i 2008.
Sidste år var vi temmelig rolige med alle de gode sponsorere og der blev næsten ballance i økonomien inden vi gik i gang. Det får vi nok ikke i år. men der skal satses men det skal nok gå fordi vi har fået så mange gode erfaringer gennem de sidste 2 år.
Havnefesten trak mange mennesker til da der både var stafet i gummibåde uden årer, plankedyst på en planke mellem 2 joller og som noget helt nyt sumobrydning.
Det grfatis sildebord var også en stor succes , det trækker altid folk til.
Et af de sidste års "scoop" var skattejagten på stranden for alle børnene. Der kom rigtig mange børn ikke kun dem fra byen men også fra sommerhusene, så den bliver garanteret også gentaget i år.
Arbejdet er i fuld gang med at fylde programmet ud og satsningen bliver med en masse til børnene og med rigtig god underholdning og musik for de voksne.

Basic Blue RapidWeaver theme by ThemeFlood