MUSIK

Siden min barndom har jeg altid været meget interesseret i mange former for musik. Det kan være klassisk musik på klaver som jeg selv kan lidt til husbehov . Jeg har selv gået til undervisning i klaverundervisning da jeg var yngre, det gjorde man jo dengang. Og deltaget i undervisning i et tambourgkorps hvor begge mine brødre har deltaget som yngre. Min yngste storebroder er dirigent i flere orkestre og gør det stadig så det er jeg meget stolt af. Da min familie alle er mere eller mindre involveret i mange former for musik så kan man jo ikke undgå at være en lille smule musikalsk.

lovemusic


noot70

Da jeg er meget interesseret i om andre unge mennesker kan gå til undervisning i musik , skriver jeg en lille artikel om en musikefterskole på sydlangeland.
Efterskolen er meget populær og så efterspurgt at eleverne strømmer til musikefterskolen. Her til sommer er det 3 år siden at skolen ændrede sig til kun at handle om musik og musikalske udfoldelser. Derefter har interessen for skolen været stigenden og ventelisterne til at starte på skolen er blevet længere og længere. Det er der så blevet gjordt noget ved og her den 29. april i år 2009 havde skolen så rejsegilde for den nye bygning som skal huse en hel skoleklasse mere. Bygningen kommer til at rumme en 2 etagers elevafdeling til beboelse og en etage til undervisningslokaler.
Der bliver også søsætningen af en ny anderledes form for undervisning som skal introduceres her til sommer og det er den nye 10. klasse "studie 10" . En anderledes form for undervisning hvor man ønsker at udvikle nogle evner hos kursisterne som erhvervslivet efterspørger hos deres nye medarbejdere.
Det kreative og iderig, flexibilitet, studie og samarbejdsevner som de unge mennesker skal videreudvikles i. Realiseringen af "Studie 10" på Musikefterskolen startede i år 2006 som udmundede i en opfinderuge som begyndte i november sidste år. Den nye 10. klasse er allerede fyldt op og flere står på ventelisten.

educ-044

Basic Blue RapidWeaver theme by ThemeFlood